V I L L A T A K K I G A L L E R I A

Tuuli

Anna

Eeva

Marjut / http://17neliota.blogspot.fi/

Milja / pienilankablogi.blogspot.fi


Suvi

Susanna

Aikusen villatakin, sekä lasten takkien (koot 1-2v ja 4-5v) ohjeet saatavilla Tampereen ihanimmasta lankakaupasta, Kerästä.

13 kommenttia:

 1. Kiva nähdä erilaisia versioita. Tosi hienoja on kaikki!

  VastaaPoista
 2. Täytynee ostaa ohje ja tehdä itsellekin. Aivan ihania!
  Vaikka otinkin töissä kopion muutamasta villatakkiohjeesta...aina yksi lisää mahtuu. Eipä tarvitse sitten alkaa etsiä jos myöhemminkin haluaa tehdä jotain. :)

  Susanna

  VastaaPoista
 3. Saisko muuten kuvaa miltä tuo näyttää sisäpuolelta kuvion kohdalta? Jääkö langanpätkiä paljon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuviokerroksia on sen verran vähän, että lankalenkkejä nurjalle jää loppujen lopuksi melko vähän. Lasten takissa tietty hihoissakin on, mutta ne voi tietysti myös ommella päättelylangoilla kiinni niin ettei pikkusormet sujahtele vääriin väleihin. Tässä näkyy erään takkini hiha nurjalta: http://muitaihania.blogspot.fi/2013/01/sina-olet-hyva.html

   ...ja ainahan voi tehä pelkkiä tasaraitoja, jos käytännöllisyys ajaa piparireunan ohi ;)

   Poista
 4. Niin mahtavia takkeja kaikki! Kuinkahan paljon ja kenelle pitäisi maksaa, että joku tekisi mullekin tuollaisen?! :DDDD

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kaikki ! t. Eija

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Tuo ensimmäinen on aivan ihana! Ihanat värit ja niin harmonisesti toimivat yhdessä. Päteekö myynnissä oleva ohje myös tuohon Tuulin villapaitaan? Myynnissä olevan ohjeen kuvassa villatakki näyttää ns. "ylisuurelta", mutta itseäni miellyttäisi tuollainen istuvampi malli.

  VastaaPoista
 8. Minua kiinnostaisi myös kovasti, saako aikuisten villatakin ohjeen mukaan neulottua itselleen myös Tuulin päällä olevan istuvamman villatakin? :)

  VastaaPoista